skip to Main Content

Huidverbetering

Behandelingen bij Salon du Bois in Zeist en Raalte

Huidverbetering speelt een belangrijke rol bij Salon du Bois. Voorafgaand de behandeling bespreken we jouw wensen en wordt jouw huid nauwkeurig geanalyseerd. Elke behandeling weer, keer op keer! Op basis daarvan ga ik de behandeling volledig naar wens toepassen. Alle behandelingen worden aangepast naar de huidconditie op dat moment.

Behandelingen – Huidverbetering

Salon du Bois biedt de volgende huidverbeterende behandelingen aan. Mocht je meer informatie over de behandelingen willen ontvangen of een vraag hebben over een specifieke behandeling, neem dan contact op!

Huidverbetering als uitgangspunt

Verslapping, vaalheid, een doffe uitstraling, rimpels, lijntjes, te weinig vocht en acne zijn onder andere huidproblemen die regelmatig voorkomen. Salon du Bois biedt hiervoor behandelingen aan die voor huidverbetering kunnen zorgen.

LeviSsime biedt effectieve producten op het gebied van huidverbetering, ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek in het laboratorium en met de Universiteit van Valencia. Het Spaanse merk bestaat al meer dan 40 jaar. LeviSsime biedt voor ieder huidprobleem een unieke productlijn aan, waardoor ik altijd doelgericht de huid kan verbeteren.

Alle producten zijn parabene-, parafine en sulfaatvrij en worden niet op dieren getest. LeviSsime valt in de hoogste categorie waar producten in kunnen vallen voor wat betreft de werkbare stoffen genaamd Alta Cosmetica.

Boek vandaag nog een behandeling!

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon in Zeist of Raalte voor huidverbeterende behandelingen? Salon du Bois is gespecialiseerd in huidverbetering en hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Na een uitgebreide huidanalyse wordt de huid met passende producten behandeld, met een gezonde huid als resultaat!

Back To Top