skip to Main Content

Salon du Bois

Schoonheidssalon in Zeist & Raalte

“Open your eyes for the beauty inside you”

Dag lieve bezoeker,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en waar Salon du Bois voor staat. Mijn naam is Shirley Holterman en ik ben al jaren werkzaam in het schoonheidsvak. Sinds november 2018 heb ik mijn eigen schoonheidssalon. Salon du Bois heeft twee kleine sfeervolle schoonheidssalons aan huis in Raalte en Zeist. Bij het openen van de deuren van mijn salon kom je terecht in een oase van rust.

Ieder mens is uniek, daarom wordt elke behandeling aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen wordt er gekeken welke behandeling het beste bij jouw huid past om zo optimale huidverbetering in werking te brengen. Als huidspecialist blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Even lekker niks en een ontspannen momentje voor jezelf ? Ook dat kan bij Salon du Bois. Verwen jezelf met de behandelingen, waarbij enkel de hoogste kwaliteit van producten gegarandeerd wordt. Inclusief een passend advies. Warm en liefdevol zal ik je in mijn salon ontvangen. Kom langs en laat je adviseren, inspireren en vooral verwennen!

Tot snel!

Shirley Holterman

Kom langs bij Salon du Bois!

Neem contact op om een afspraak in te plannen in de salon in Zeist of Raalte.

Schoonheidssalon in Raalte en Zeist
Schoonheidssalon in Raalte en Zeist
Salon du Bois - Raalte en Zeist
Schoonheidssalon in Raalte en Zeist
Back To Top